Szagtalanítás

Füstszag ellen! Dohányfüst eltüntetése kocsiból, lakásból, tűzkár utáni szagtalanítás ózonnal.

A füstszagot okozó molekulák a porózus (lyukacsos szerkezetű anyag, tárgy) anyagokba, mint pl.: falak, bútorok, szövetek, stb. minél tovább áll fenn a szaghatás egyre mélyebbre hatolnak.

Gondoljanak itt pl.: a dohányfüstre ahol csak 1-2 napot dohányoztak egy helységben, nem úgy szívódik be a nikotin és a dohányfüst a falakba és a tárgyakba, és nem olyan mélyre mintha éveken keresztül rendszeresen dohányoznának abban a helységben.

Lakásoknál akár egy tisztasági festéssel valamilyen szinten orvosolható a probléma de a szagmolekulák a laza polimer rácsú festéken újra előkerülnek és sajnos újra érezhető lesz.

Az ózon megszünteti teljesen a cigaretta szagokat és nem csak elfedi őket. (több éves dohányzásnál előfordulhat hogy szükség van egy utókezelésre)

Mindenki tart az otthonában különböző légfrissítőket, és ha bármilyen kellemetlen szagot vagy illatot érzünk, azonnal szellőztetünk- ami első lépésnek helyes reakció! Majd a légfrissítő után nyúlunk, ami ideiglenesen elfedi a szagokat, de NEM szünteti meg a szag forrását! Illetve a légfrissítőben található különböző vegyi anyagok a használat következtében a ruhánkra, bútorainkra, bőrünkre kerülnek, amik irritációt okoznak, esetleges lenyelésük következtében pedig azonnal érdemes orvoshoz fordulni! Mindezt a sok kellemetlen, egészségre ártalmas vegyi anyagot ki tudjuk zárni a lakásunkból az ózonos kezelésnek köszönhetően!